2010 m. rugsėjo 22 d., trečiadienis

rudenėja...

Vis labiau ruduo skverbiasi į žolynus, gėlynus, namus ir mūsų širdis (bet man širdy dar ne ruduo), taip ir darbeliuose vis dažniau pasipainioja rudeniniai atspalviai.


Atvirukui gaminti naudojau kartoną, dekoratyvinį popierių, sagas ir bambuko lazdeles - rėmeliui. Bambuko lazdelės.... iš kur jų gavau? Vaikai auksarankiai išardė bambukinę servetėlę (tuo metu buvau piktas keksas, bet dabar...).

2 komentarai:

  1. Labai grazu :) tik per pietus gerdama arbata susigribau kad nerimojau siandien ant palanges ir ka galiu pasakyti isimylejau tavo lankomus puslapius darbeliai.lt, dirbinys.lt ... daug geriau negu facebookas (gal as cia nieko nesuprantu :)). Ir su kiekviena diena man Tavo darbeliai NUOSTABIAUSI is visu :) Mielai lauksiu kokiu darbeliu : mazos sages arba auskariuku sau (meskiukui :)) nusipirkti. Tu gi zinai kaip as megstu puostis :).

    Su meile,
    meskiukas

    Beje ... ir vel nekeli ragelio... jau pagauti ta mamyte... turbut kartu su mazvydu mokaisi sliauziuoti :) arba paskui ji renki savo visus svarbius dalykelius nerealiems darbeliams?

    AtsakytiPanaikinti