2011 m. rugpjūčio 13 d., šeštadienis

šokoladiniais saldainiais - (nesi)dalinsiu

Kai visiškai "rauna" stogą ...
tikrai šiuo metu turiu labai daug darbų (ir kūrybinių, ir ne ). lyg ir spėju, bet ir ne.
vis tiek kažkas kenčia: nuostabiai pradeda žydėti kardeliai ir reikalauja pririšami, nes tuoj išvirs iš koto; iš braškių eilučių - pasidarė pieva; taip netyčia pamačiau, kad bobų vasara prasidėjo anksčiau nei visada ir daug daug įvairių dalykų kurių net negaliu įvardinti...
bet aš visai ne apie tai norėjau parašyti... cha cha...
tai rašau... truputį norėjau atsitraukti nuo tų dalykų kuriuos turiu padaryti ir nusprendžiau - reikia kokio konkursėlio paieškoti... ir žinoma kas ieško - tas randa :)
 daryta pagal šią chemą.
noriu truputį paaiškinti atviruko mintį: labai pasipuošęs, pasiruošęs katinas šventę švęst, nutiesęs net kilimą - tik rudą, o ne raudoną... ir štai prabangiu šokoladiniu kilimu skuba pirmasis, bet nekviestas svečias... cha cha :)) ir t.t.




6 komentarai:

  1. O kur kardeliu isvirtusiu is koto nuotraukos? Eh kaip nuostalgiskai skamba artejanti rugsejo 1 :)
    Bitute darbininke su dryzuotu pilvu :))))
    Matytas vienas popieriukas, ka tik i stalciu imeciau :)))) tvarka dariau :)))
    Na,kol tas pasipuoses katinelis skubejo, atejo nepasipuosusios pelytes , o kas pirmesnis, tas ir visus sokoladinius saldainius sukemsa :))) uz tai liko rudas nesugriauztas kilimas :))
    smagiai ir jums :)
    einu vakarieniauti

    AtsakytiPanaikinti
  2. красивая открыточка!
    Благодарим за участие в блоге s'Sketches!

    AtsakytiPanaikinti
  3. Labai skanus kūrinys! Tinkantis ir save gerbiančio katino svetainėje pakabinti, ir nenusakomo gardumo saldumynus parduodančioje šokoladinėje :) Gyvūnėliai, matosi, atkeliavo kaip į šventę - visų uodegos viršun pakeltos ir šypsosi, vaišes pamatę. Tai - prabangūs svečiai: akytės smalsios, bet ne godžios. Kaipgi kitaip - juk laukiamiems, mandagiems svečiams šokoladas į saldaininę nededamas... Taigi nuotaika puikiai perteikta!

    AtsakytiPanaikinti
  4. kur musu skirtas sokoladas :))) ? kiek pamenu kazkas kazka zadejo ... senai senai :))))

    AtsakytiPanaikinti