2012 m. kovo 11 d., sekmadienis

violetinės ir žalios draugystė

80 lapų, A5 formato užrašinė kietu viršeliu.
naudotos medžiagos: lininis audinys, kartonas, rašomasis popierius, įvairus spalvotas  popierius (viduje kas dešimt lapų violetiniai arba žali suštampuotas skiriamieji lapai), medvilniniai mezginiai ir juostelė, vaškuotos virvelės, sagos.

11 komentarų:

  1. smagi užrašinė įdomioms mintims :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Super, labai gražus spalvų derinys ir labai kruopščiai ir tvarkingai susiūta, man labai patinka :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Labai moteriška, "buduarinė" užrašinė:)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Tikrai į akis pirmiausiai krenta begalinis kruopštumas, lygumas! Puiku! Bet man labiausiai patiko burbuliuoti lapai! Ar pati štampavai, ar tokie jau ir buvo? Ar čia tik išorėjė jie tokie, ar ir visa užrašinė iš tokio popieriaus? Va, kiek klausimų :) Jaučiu silpnybę gražiems vidiniams lapams ir visad suku galvą kur tokių gaut...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. dėl burbuliuotų lapų - pati štampavau, bet ne visi tokie, tik priešlapiai ir spalvoti (kas 10 lapų yra violetinis ar žalias burbulėtas).

      Panaikinti
  5. Labai graži užrašinė, bet į tokias gražias užrašines rašyti aš nedrįstu... Tiesiog pasidedu į stalčiuką: pavartau, pasidžiaugiu, bet neteplioju...

    AtsakytiPanaikinti
  6. Autorius pašalino šį komentarą.

    AtsakytiPanaikinti
  7. kad ir ka besakysi, tavo uzrasines visada traukia aki ir apskritai, man tavosios uzrasines pacios paciausios! tokios dvelkiancios savitu subtilumu, kruopstumu ir nuostabia spalvu gama... vat tokios ir as ziauriai noreciau :)))

    AtsakytiPanaikinti