2011 m. vasario 1 d., antradienis

istorija apie kavą ir zuikį

Ir visai ne toks turėjo būti atviruko pavadinimas ir vaizdas. Čia vienas iš tų netikėtų gyvenime atvejų kai... darai viena gaunasi kita :) Kokia tai keista nuotaika... ir darbai visiškai nevyksta... Šiandien ryte akis užkliuvo už magnetuko "nėra kavos, nėra darbo". Pagalvojau: tai kad kavos yra, bet įkvėpimo darbui tai neeeeeeeeeeeee?! Nešina gardžios kvepiančios kavos puodeliu nupėdinau prie darbastalio. Išsitraukiau paveikslėlį su kavos vaizdu ir kvapu (sklindančiu iš puodelio), pradėjau darbuotis. Darbas vyko kaip visada su pamąstymais, derinimu detalių... ir staiga begėdis zuikis ėmė ir užšoko ant atviruko (iškrito iš rankų niekšelis - kas susidūrė su tokiais tipais žino, kad būna priklijuota lipni juosta iš blogosios pusės). Bandžiau jį nukrapštyt, bet jau taip prikibo... Tai teko suktis iš padėties. Į leteną įbrukau ale šniūrelį, kurio viršuje plevėsuoja lapelis, kad neatrodytų taip nuobodžiai patupdžiau du drugelius. Ir labai norėjau parašyti pavadinimą:  " Kaip kavos apsigėręs zuikis su lapu drugelius gaudė". Tai tiek šiandien pamąstymų apie kavą ir zuikį :)

6 komentarai:

  1. Palauk, kada mamytę namo išleidai :)? O į kavą nieko nepylei? Kažkodėl prisiminiau Mikę Pūkuotuką: bitės kažką įtaria...
    Ačiū už juoko dozę. Beje, labai fain tavo atvirukas. Įkvepiantis :) Einu gert kavos.

    AtsakytiPanaikinti
  2. :)))) linksmai sian,aa.. net mumi prajuokinai...
    Visiem zuikiam taip buna kurie geria kava :))))))))))))
    O tai klausimas, tas zuikis turejo isipaisyti i si atviruka, ar savavaliskai jis cia taip ?

    AtsakytiPanaikinti
  3. Na va, o aš maniau mane vieną tokia nedarbinga nuotaika apėmusi. Nors po darbingos savaitės dažnai pasitaiko, kad mane vienai dviem dienoms tinginys užpuola. Ai, einu ir aš kavos užsikaisiu.

    AtsakytiPanaikinti
  4. kaip smagu turėti tokią šaunią palaikymo komandą :) atviruko pagalba galim daryt (darom tik skirtingu laiku) masines kavos išgertuves. o tas zuikis... turėjo prilipt prie kokio nors vaikiško linksmo atviruko, bet tikrai neįkrist į kavą :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. :))))))))) oj tas zuikis... nu kur turejo jis ten ir prilipo... kur nori ten eina :)))
    o ko jums cia su ikvepimu sunkiai?
    Jamkit kava, nu pas mane siuo metu alus :) nes Lietuvos projektas kazkoks sunkus.. tad gesinu ikvepima :)
    Tai cia rytoj jau kavai kvieciat? As siaip piena su kava megstu :)))

    AtsakytiPanaikinti
  6. alus geraaai :) tik nuo jo kai nekurios vietos po to gėdijasi veidrodžio :) nooooooriuuuu alaus :)dzin tas veidrodis.....
    kava tik juoda, be cukraus, o jau pienas... (koks tai neteisingas mano organizmas jo netoleruoja), tad jokio pieno.....

    AtsakytiPanaikinti