2011 m. vasario 2 d., trečiadienis

vilna ir paštininkas

Viena diena už kitą nedarbingesnė... kas pavogė mano įkvėpimą? Kadangi nieko doro ir šiandiem nenudirbau, tai vėl parašysiu (neišgalvotą istoriją).
Rytas buvo toks pat kaip ir kiekvienas... kėlimasis ne savo noru (yra žadintuvas sąžiningai kasdien budinantis kelios minutės prieš ar po septintos ryto). Rytinis kam kavos, o kam pieno gėrimo ritualas. Nieko neįpareigojanti  "pižaminė" apranga, labai ekstravagantiška šukuosena, lengvas akių patinimas, padidėjęs veido raukšlėtumas :) Ima juokas skaitant... o neturėtų, nes mes visi taip atrodom rytais :) Bet jei būtų eilinis rytais, tai nebūtų istorijos. Tokią ryto idilę ėmė  ir sugriovė beldimas į duris...  Puoliau į vonią ieškoti dryžuotom pižaminėm kelnėm pakaitalo, kad galėčiau praverti duris (kaip tai visa kita nebuvo taip svarbu). Atidarius duris pamačiau jau benueinantį jauną nematytą vyruką. Aišku, jis manęs tokios žavios (prisimenant aprašytą vaizdelį) negalėjo nepastebėti :) Pagrįžo ir mandagiai pranešė: ponia Jums siuntinys. Aš puoliau teisintis (nes mūsiškis paštininkas visiškai kitaip atrodo), kad negali būti, bet jis man pakišo popierius pasirašyti. Kas beliko... pasirašyti ir priglausti siuntinį (ant kurio labai nemažomis raidėmis buvo mano adresatas). Visiškai pamiršusi  rytinę kavą puoliau taršyti siuntinuką. Ką aš ten radau... dalį to grožio rodau ir jums (nors dar visiškai nežinau ką iš jo darysiu)...

4 komentarai:

  1. Atrodai gerai, ir kelnes dryzuotos grazios, bala nemate, kava, vistiek salta geri :)
    Is kur siuntini gavai, kad net nepameni jog turejai gauti :))))
    As rytoj arba poryt laukiu pastininko :) laimejau vakar .. je je... pasigyriau :)
    O kur zadeta sio ryto kava ?

    AtsakytiPanaikinti
  2. Cha, pas mus šį rytą irgi paštininkas beldėsi ir labai nsutebo, kad nemiegančius užklupo, nors buvo viso labo kelios po septynių (baika mūsų Benas šiandien nuo šešių ryto nemiegojo). Tik aš žinojau iš kur siuntinys ir jo laukiau. O tamstos siuntinys gerulis, spalvos labai patiko (spėju čia vilna).

    AtsakytiPanaikinti
  3. knopkiniuk tu visiškai teisi kavą geriu šaltą (na netokio šaltumo kaip ladas). o čia siuntinukas buvo iš tos krautuvės(kur galėjau ką širdis geidžia užsisakyti) už laimėjimą konkurse. žinojau, kad gausiu, bet galvojau, jog eilinį kartą reiks važiuot į paštą pasiimt... Danguole, tu labai įžvalgi - čia tikrai vilna (tokios sruogos, kurios sausuoju būdu nesivelia nei pipt).

    AtsakytiPanaikinti