2011 m. gegužės 11 d., trečiadienis

Skomanto sapnai

Šiandien pagavo įkvėpimas paskrebinti. To priežastys trys: pirmoji - vakar gavau siuntinuką su naujais popieriukais, antroji - įlindau į vaiko stalčius ir ten radau dauuuug popieriukų nuo saldainių :), trečioji - vyksta puikus konkursas , o dalyvaujančių kol kas tik pora žmogeliukų (būsiu "trečias").


Skrebukui naudojau: labai smagų "A Kid Like Me Activity" popierių, jį pagražinau raudono popieriaus kvadratėliais, prisiuvau poros kinder surprise kiaušinių popieriukus, vietoj O raidžių  priklijavau sagutes, aprašymui - įsiuvau instrukciją (nuotraukos dešinėje yra tekstas - žaisliukas netinka vaikams iki 3 metų ir t.t.t)
Į kryžiažodį įrašiau net tris dalykus: saldainiai, sausainiai, žaislai. Jei bus noro Skomantas galės dar ką nors įrašyti. Tikiuosi, kad jam patiks :)

4 komentarai:

  1. WAAAAAAAAAUUUUU as devintam danguj zinok, man kaip smagu smagu, kad tu tai padarei ir kad sian tavo ikvepimas nuostabus ....Sveikinu , sveikinu...su pirmu pralauztu nuostabiu skrebuku.Ideja superine, atlikimas nuostabus.... A matai kaip as dziaugiuos :))))
    Linkiu sekmes nusinesti prizui ir buti ivertinai !!!!
    Linkejimai
    Knopkiniukai

    AtsakytiPanaikinti
  2. labai dailus skrebukas! sekmes konkurse!

    AtsakytiPanaikinti
  3. Labai smagu kad neapsiribojai vienu tradicinuku :) sio skrbeuko ideja puiki :)
    sekmeskonkurse ;)

    AtsakytiPanaikinti